Com afegir l'agenda pública d'un amic al nostre Google Calendar

Recentment, l'Associació de Professorat de Tecnologia de la Comunitat Valenciana (APTCV) ha estrenat web. En aquesta s'inclou un calendari amb esdeveniments relacionats amb l'APTCV el qual està fet amb Google Calendar. Si teniu un compte Google, podreu afegir al vostre calendari els esdeveniments de l'associació.

Això es fa clicant la fletxeta cap a baix al costat de l'opció "Altres calendaris" del menú de l'esquerra, després, clic en "Afegir el calendari d'un amic" i, finalment, escriviu l'adreça del calendari que voleu afegir (en aquest cas, aptcvcalendario@gmail.com) i cliqueu el botó "afegir", tal com es mostra en les següents imatges.



4 enllaços interessants

Buscant buscant, he trobat 4 enllaços interessants que vull compartir:

  • Ferramenta en línia per desprotegir arxius PDF (fins 5Mb)
    L'he trobat via Twitter gràcies a @eduTICTAC. No he provat aquesta #einaTIC però té bona pinta. Per cert, és una pàgina web amb molta publicitat sobre programes per desbloquejar PDF. Costa un poc trobar la caixeta on s'ha d'introduir la ruta del nostre PDF a desprotegir.
  • Web de tecnologia (pàgina personal de Ignasi Segon). La vaig trobar googlejant per tal d'aconseguir els plànols d'un ocell mòbil per a fer-lo com a projecte de Tecnologies de primer de l'ESO. El plànol em va eixir buscant les paraules "ocell mòbil" en Google Images amb els paràmetres "Dibuix de línies". Un bon #rectecno.
  • Enlaces educativos organizados por niveles de la web de un colegio de Andalucía. També gràcies al fòrum EduTICTAC, algú preguntava com fer alguna cosa així però amb enllaços en valencià.
  • Bricotodo. Consejos de bricolaje. Aquesta ve de navegar per l'anterior. No molt bon disseny de pàgina web però molt bon contingut per al taller de tecnologia.
Foto: rubybgold

Bon dia de tots sants.

Tàfol

Seguidors

Tàfol's shared items in Google Reader